2010/03/05

Picknick i det vita

Vilken underbar dag det har varit idag.
Vi packade ner varm chokladmjölk, mackor och riskakor. Klädde på oss varma kläder och begav oss ut i solen. Jag hade först tänkt att vi skulle gå ner till sjön men var lite rädd att det skulle blåsa kallt så vi gick ner till slingan istället.

009 Och det visade sig att vi nog har en riktig miljöaktivist i familjen. Eller trädkramare om man säger så.

015 017
Dom traskade runder. Försökte gräva hål men det gick inget vidare med tanke på vilken skare det är. Snöänglar skulle också göras men även det var ett misslyckat försök. Jag är riktigt imponerad av skaren. Den håller till och med mig.

019

022 025

028 030 Så kom vi ner till grillplatsen och dukade upp vår fika. Tyvärr hade vi lite otur för där blåste så isande så det blev bara en lite snabb fika. Men mysigt var det.

054 Såhär slutade turen för Lilly. Hon somnade sött i vagnen och sov nästan 1 1/2 timme. Allt medans jag och Molly fortsatte att inspektera skog och mark.
Och hon har en fin chokladmustasch också. Alltid förberedd med våtservetter som jag är insåg jag försent att det är ingen bra kombination att torka blött i –4 grader. Så hon fick behålla mustaschen istället.

042 Lite ego också. Allt för att visa att jag minsann har varit duktig och tagit mössan på mig. Och tack och lov för det.

063Molly avslutade promenaden med lite pulkaåkning. Det gick väldigt fort att åka på skaren. Man kan riktigt se hur den glänser av isfläckar. 

Nu känner vi oss riktigt nöjda. Det sticker härligt i ben och kinder när värmen börjar komma tillbaka efter 3 timmar ute.
Hoppas på bra väder i morgon också.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails