2010/03/02

Vad som göms i snö kommer fram i tö

Jag kan gå i god över att ordspråket
”Vad som göms i snö kommer fram i tö”
stämmer.
Vi tog en promenad upp till the city tidigare idag och det låg hundbajs i varannan snöhög. Så jäkla äckligt. Jag har säkert sagt: Akta hundbajset, hundra gånger.
Men det var så skönt ute så länge solen var ensammen och vinden höll sig borta. Men när vinden kom var det riktigt kallt och isande. Men skönt var det i alla fall.

005 007

Kvarnbäcken

009
Mollys handavtryck i den lilla pudersnön som låg ovanpå skaren. Hon tyckte det var häftigt när hon kunde gå omkring utan att sjunka ner.
 

023
Smältande snö. 
Våren på väg?
 

030 031

Dom hittade små vattenpölar som var frysta och riktigt hala. Dom åkte runder på dom och jag fick locka mer fler vattenpölar längre fram för att vi överhuvudtaget skulle komma någonstans.
 

033

Och som vanligt tog denna lilla promenad som skulle ha tagit ca 1 timme fram och tillbaka oss nästan 3 timmar. Men vi hade ingen tid att passa förutom Mollys gympa och det är skönt att kunna ta det så lugnt även om jag skyndade på lite för att jag började bli kall.
Men det har känts bra att Lilly har varit ute en bra stund för det har varit mycket inne för hennes del nu på grund av sjukdom. Och dom har en jäkla energi ikväll också. Men nu är det väl dags att försöka få dom i ordning för sängen för nu är klockan mycket.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails