2010/03/28

Sexparty, dildoparty eller vad det nu heter

Känsliga läsare varnas för det kommer bilder på “leksaker”.

Igår var det äntligen dags för sexpartyt eller vad man nu säger att det är. Sexparty låter lite som en stor orgie bara. Dildoparty stämmer ju inte heller riktigt eftersom det även fanns kläder. Men skit samma vad det heter för vi hade så jäkla roligt.

006 007

Vi lättade upp stämningen med lite mat.
Jag hade gjort kycklinggratängen med chips som jag testade för ett tag sedan. Jag hade verifierat den lite och igår var den ännu godare. Och som tur var blev den uppskattade även från mina gäster.

Så fort min säljare kom blev stämningen ännu fnittrigare.

009 010

Åh, herregud vad saker det finns.
Där finns nog något för alla smaker.

021

Deras smartballs hade lite annan utformning. Men det var lösa kulor i ett silikonfodral som man var tvungen att ta ut för att rengöra. Söta men verkar verkligen opraktiskt. Då är nog mina bättre även om dom inte är så fina som dessa.

020 023

Sen har vi då denna som man kan sätta på kylskåpet. Men risken är nog stor att man har ett skinande golv precis framför eftersom det kommer vara mycket välstädat.
Vi kom in på alla tramsiga annonser i t.ex. Haléns där det står en tjej med en massageapparat i ansiktet. Blir inte riktigt klok på varför dom ska ha den mot kinden.
Men Cindie var inte sen med att posera och visa. Att hon sedan valde en som inte vibrerar och kändes lite naturtrogen är säkert bara en slump ;-).

033

Och här är Zingo med sin namnbytare. Enligt Cindie heter han ju Tuben på grund av sin nos. Katrin hade inte träffat honom innan så hon hade väntat sig en korvstinn tax eller något liknande.

Ja som sagt hade vi så jäkla roligt.
Jag och Pia fortsatte hem till dom senare när alla gått hem. Och vi sjöng Singstar. Och jag måste säga att jag är riktigt duktig på det. Piskade skiten ur alla ;-). Tror jag förlorade 2 gånger på hela natten.  För natt var det för vi var inte hemma fören vid 4. Och sedan hade vi missat att vrida fram klockorna också så när det ringde på dörren vid 9, 10 om man hade fixat klockorna, kändes det inte så bra. Har väl i princip legat hela dagen och bara tyckt synd om mig själv och tänkt “aldrig mer alkohol”. Synd man inte minns det till nästa gång man tar sig en drink.
Nu ska jag nog återgå till soffan en stund till. Kanske komma ur morgonrocken också men det är snart inte lönt. Återkommer med det ;-). 

1 kommentar:

Västgötskan sa...

Har själv (faktiskt) aldrig varit på ett sex/dildoparty. Låter som en väldigt rolig upplevelse!

Hade en kompis för många år sen som köpte ätbara trosor... Hi hi! :-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails