2010/03/30

Het, rödhårig Paul Scholes

Tycker jag sitter här mest för att jag ska sitta här nu. Blir inte färdig till att göra något annat heller.
Jessica och Aleksander kom igår så det är härligt att umgås lite.
Och jag har semester resten av veckan nu så jag verkligen ska hinna umgås med dom så mycket som möjligt.
Men ändå sitter jag här.
Men det är klart. Jessica och vännen sitter och tittar på champions league och båda är väldigt inne i tv:n och båda hejar på Manchester United.
Visst det kan jag med göra men det är väl mest att det finns några sexiga rävar som Paul Scolls med. Ja, jag tycker han är sexig av någon anledning. Rödhårig och het med ett jäkla temperament ;-).
Men det är jäkligt sexigt med rödhåriga män. Jag vet inte varför jag tycker just rödhåriga är mer sexiga men sådan är jag. Nettan med sina konstiga fetischer. Fast detta kan nog inte kallas fetisch kanske. Och för den delen har jag nog inga andra fetischer heller. Eller ;-).

007
En liten blomma som jag fick av Katrin i lördags. Det var tur hon sa att dom kunde sättas ut efter att dom blommat över för annars hade dom nog åkt i soporna. Jag och mitt blomintresse ;-). Jag vill ha intresset men intresset vill inte ha mig. Tyvärr.

Imorgon kommer både mamma och pappa. Kommer att var fullt hus här och jag kommer väl vara helt slut. Men, men vad gör man inte för att få umgås med sina nära och kära.

2 kommentarer:

Katrin sa...

Men de lever än ser jag, bra Nettan ;) Det finns gröna fingrar på dig också!

Har också en fetisch för rödhåriga killar, men fotboll är en ordentlig turnoff!!

Ett blomtips till: Om man vill göra sig till med vårlökarna, går det att behandla de flesta så som jag har gjort med blommorna du fick av mig. Skölja bort jorden och låta de fina rötterna stå i vatten i ett genomskinligt glas. Funkar med tulpaner, påskliljor... Och på vintern är det jättesnyggt med hyacinter! Och jag sparar alla lökarna och gräver ner dem sen! Har hyacinter som tittar fram i gräsmattan lite överallt nu!

Kram Katrin

Ricksen sa...

Scholes gumman.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails