2010/03/25

Jag suger verkligen på detta del 2

Jag blir så trött på att jag ska vara så jäkla dålig på datorer.
Vännen gjorde en uppdatering av något slag igår. Skulle väl kunna bli bra om jag bara hade vetat vad jag hittar allt och hur jag stänger allt jag hittar och inte vill ha.

För just i skrivande stund har jag fortfarande inte hittat min e-post.
Jag klickade på en ikon på skrivbordet och nu har det poppat upp en list med massa ikoner som lagt sig över mitt adressfält om jag är ute på nätet annars ligger det över verktygsfältet. Varje gång jag kommer i närheten av någon av ikonerna ploppar dom utåt. Jag är skitsur över att jag inte vet hur jag för bort det. Jag trodde kanske inte det skulle komma upp grejer som lägger sig i vägen när jag klickar på ikoner på skrivbordet.

Och inte nog med det så klickade jag ändå vidare på en annan ikon. Ja, ja jag är blond under mitt mörka;-).
Då kommer det upp en dansande flodhäst eller liknande som dansar runder över hela skärmen. Spelade ingen roll om jag gick ut på nätet för den följde med. Men den lyckades jag få bort i alla fall.

Hade jag vetat hur man kopierar och visar skrivbord och ramper och andra saker hade jag gjort det för att få lite suport från någon. Men inte ens det vet jag.
Har sett hos andra hur dom kan lägga ut staplar och andra saker som legat på andra sidor. Men här går det inte. Jo det går ju säkert
 om jag bara vetat hur. Fattar inte att jag klarat mig i bloggvärlden så länge som jag gjort.

Nu ska jag försöka komma åt rättstavningsknappen som ligger under den förbannade upppoppade listen. Ser lite mörkt ut faktiskt. Det är tur att publiseraknappen ligger vid sidan.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails