2011/09/21

Pimpad med en rosa liten sak

Kära maken fixade så vi har två ljuslyktor mindre igår. Börjar nästan se ett mönster här, det är verkligen farligt med ljus och har man inga ljuslyktor kan man inte elda heller men jag gillade färgen på dom i alla fall.
Han hade städat på altanen i helgen och lyktorna hade blivit ståendes på en stol i köket, lite så det fungerar eftersom grejerna inte verkar flytta sig själv till rätt plats. Mysko. Denna stol stötte han till i gårkväll och två av lyktorna gick i golvet i ett kras, dock inte så högt kras som häromdagen när Lily drog ner en annan lykta. Han fixade till här så glaset försvann och sedan tänktes det inte mer på det. Vi har fler lyktor att ha sönder nu när vi ändå är igång annars.

I morse efter frukosten när jag skulle resa mig stack det bara till i foten. Ur min mun kom några icke så väl valda ord som inte är till för små öron. Tittar under foten och där, precis nedanför “långtån” sticker en rosa fin sak ut från foten. Visst att jag gillar rosa men detta var definitivt på fel ställe även om den såg glimmande och fin ut. Fick ut den utan problem eftersom det var en ganska stor bit och sedan började jag läcka rött istället. Lite tumult när tjejerna mest var nyfikna, Molly stod och höll mitt ben (självmant) och kära maken försökte plåstra om mig. Men jag var ok till slut och kunde gå, fast nu gör det faktiskt ganska ont att trampa ner.

Jag hinner då inte mer än ta några steg innan det sticker till i andra foten. Denna gången drar jag bara av foten mot ovansidan av den andra, i ren reflex. Detta var inte så värst smart eftersom jag nu har lyckats med konststycket att skära mig ovanpå foten, samma fot som innan, och nu läcker jag rött i en rännil. Ny omplåstring. Kära maken hämtade sedan åter igen snabeldraken för att förhoppningsvis verkligen få upp om där nu mot förmodan låg ännu mer.

Ja, annars mår jag bra. Har förstås lite ont i ändan efter allt sittande. Sitter på skolan, sitter här hemma och läser och ikväll blir det till att sitta i en jobbebil. Ångrar lite att jag tackade ja när dom ringde häromdagen och frågade om idag. Har ganska mycket att göra men det ska nog fixa sig ändå. Har första tentan nästa fredag och det känns lite pirrigt. Nej nu har jag väl haft min lilla paus och det återstår bara att återgå till mina projekt och organisationer.

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Nej men stackare! :-O

Säg till din karl att dammsuga ordentligt nästa gång. Tur för honom att han åtminstone plåstrade om dig efteråt. ;-)

Nettan sa...

Hihi, ja det vore väl skam annars ;-). Vissa dagar är bara lite sådär. / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails