2011/09/10

Det fantastiska med en gasolgrill

Alltså det är fantastiskt bra med en gasolgrill enligt kära maken. Detta har han försökt att övertala mig om i många år medans jag verkligen gillar själva grillatsmaken men en vanlig kolgrill. Men det där fantastiskt har frun nu gått på i alla fall och en gasolgrill inhandlades för ett tag sedan. Kära makens ögon lyste som ett barns på julafton. Frun däremot var väl mest orolig över att där skulle stå en gasoltub på altanen som kunde explodera. Så efter lite diskuterande löstes detta lilla problem så alla var nöjda och framförallt frun kunde känna sig lugn över att den brännbara risken var minimerat.

Planerade in lite grillning idag. Kära maken hade marinerat lite köttbitar och när frun kom hem från en lång arbetsdag idag sattes grillen igång. Det lukade ingen grill men frun väntade ändå med förväntning på att få sätta tänderna i den liten grillad köttbit. Kära maken la på bitarna och med ens fylldes altanen av en härlig doft. Men så plötsligt började kära maken svära lite på altanen.
-Fan, gasolen är slut sa han.
Frun fylldes av ett antiklimax. Att hela dagen längtat efter grillat. Det blev till att dra fram stekjärnet och få färg på dom nu halvröda köttbitarna.

Som tur var blev det väldigt gott ändå men det var inte grillat. Och visst är det fantastiskt bra men en gasolgrill Blinkar

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails