2011/09/18

Bh-löst är inte smickrande

Jag är inte den som brukar reagera så värst mycket på hur folk klär sig. Tycker det är lite upp till var och en. Jag ser och tänker oj, modigt och sedan blir det oftast inte mer med det.

Men, och det blir ett stort men idag reagerade jag faktiskt. Bh-löst brukar inte vara allt för smickrande om du inte har antingen “färska” bröst eller möjligtvis köpetuttar. Det händer väl att man ser skuttande tuttar ibland med det hör numera till ovanligheten.
Så väljer man nu bh-löst av någon anledning som inte är min att bry mig om, så skulle i alla fall jag tänka på vad jag hade för tröja på mig. För att välja en vit, lite tunnare tröja, bh-lös är inte snyggt. Nej jag springer inte runt och tittar på folks tuttar men ibland är dom faktiskt bara där. Och har man väl sett det så är det fasen svårt att låta bli att titta. Så där kom den här kvinnan med hyfsat stora tutor, bh-lös, i en tunn vit tröja. Dessutom hade hon “helljus” hela tiden så allt syntes genom tröjan. Både “helljusen” och resten av tutten. Jag försökte låta bli att titta för detta tyckte jag var riktigt pinsamt. Ännu mer pinsamt blev det när jag påpekade detta för kära maken och han hade inte ens sett. Hmm, hur kunde man inte se det? Han måste helt enkelt ha sluppit att se henne framifrån.

Jag skulle tro att jag reagerade idag för att hon visade sådant man inte ska visa öppet för alla en tidig söndagsförmiddag. Hade hon kommit i rosa hår eller platåskor hade jag bara tänkt just det oj, modigt. Men detta var faktiskt lite för mycket även för mig. Och jag är inte ens prydd i vanliga fall.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails