2011/09/26

Feminister hatar män och kvinnor hatar sex

Jag måste faktiskt säga att mycket av min dysterhet och irritation försvann som i ett trollslag när jag surfade in på den där sidan som man kan hitta dom mest konstiga foruminlägg som finns.

image

Jag är vet inte om jag kallar mig själv för feminist i vanliga fall men efter att ha läst denna otroligt korkade tråden så är följande definition på feminist:

En feminist hatar män och eftersom dom hatar män borde dom inte använda saker som män uppfunnit. Feminism har inget med jämställdhet i samhället att göra utan feminister är enbart hårdnackade tjejer som verkligen hatar män. Källorna till detta är lite youtube-klipp, ni vet sådana där pålitliga saker.

I denna anda fortsätter tråden men den som startat den. Totalt orubblig i vad feminism faktiskt betyder. Tydligen hatar vi kvinnor, åh förlåt, feminister män eftersom dom har uppfunnit mest och för att dom var först i rymden. Nej för det kan omöjligtvis vara så att det är så att män genom alla tider har varit den som skulle göra sådan saker medans kvinnorna skulle sitta hemma på kammaren och bli påsatta när det passade mannen samtidigt som allt i hemmet skulle skötas. För det kan ju inte vara så att män tryckt ner kvinnor i deras utforskarlust och idiotförklarat dom istället för att uppmuntrat dom. Ja, kanske lite som denna trådstartaren gör.

Nej då, feminister är kvinnor som hatar män, punkt slut. Och det visade sig också att sex är enbart till för mannens njutning. Jag vet inte vad andra delen i skalen med feminist skulle kunna vara men möjligtvis någon som bara ser kvinnor som hål. Kanske inte konstigt att han som startade tråden inte verkar få ligga med den inställningen. Men den inställningen är det fler som har på det forumet. Det florerade en man ett tag som envisades att kvinnor inte tyckte om sex och definitivt inte kunde njuta av det. Dom som sa annat försökte han plocka ner med att det inte låg i vår natur att gilla sex. Skitkomiskt att läsa dessa trådar men tragiskt om han verkligen menade allvar. Det är det som är så svårt när man är ute på dessa forum att veta vad som verkligen är allvar eller inte.

Ja, jag säger då det vilka stackars små krakar det finns där ute som är helt orubbliga i sina totalt vridna åsikter.

4 kommentarer:

Västgötskan sa...

Ha ha! Ja, familjeliv är en "rolig" sida. Man kan få båda många skratt och "slå-sig-för-pannan-upplevelser" där! ;-)

Nettan sa...

Ja verkligen :-). Det jag mest häpnar över är att folk kan vara så fruktansvärt aggresiva mot varandra. Om någon ställer en fråga så är risken stor att denna snart blir idiotförklarad om inte fl-modsen tycker likadant eller av någon anledning anser att alla redan ska veta en sådan sak. Ibland tror man att man hamnat på någon småskola faktiskt. / Nettan

Jenny sa...

Nu förstår jag inte riktigt kopplingen du gör mellan feminister och "manshat"?

Du menar att, för att feminister påtalar att allt i samhället är skapat av män, så hatar de män? Det är väl inte riktigt vad som står i tråden? De har ju rätt i att allt i samhället är skapat av män.

Förstår inte heller hur du kopplar "hat" med vissa kvinnors ovilja att ligga med män? Är kvinnor som inte gillar att ligga med män "manshatare"? Menar du att bögar isf är kvinnohatare när de inte vill ligga med kvinnor?

Nettan sa...

Det är inte jag som menar det utan tråden. Doftar lite ironi om inlägget om man säger så. / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails