2011/09/01

Spidder Gigantus 2

Jag måste faktiskt bara skryta lite. Jag har precis löst det logistiska, första som studerande, problemet med Spidder Gigantus som höll på att förstöra min kvällsdusch.

Helt ovetande gick jag ner i duschen och klädde av mig, la av mig glasögonen och satt på vattnet. Vänder mig om och där på väggen mitt emot mig sitter den, Spidder Gigantus. Jag lyckas stänga av vattnen innan jag roffar åt mig kläderna för att ta mig upp, läs rusa, för att ropa på kära maken som var ute.

-Där är ett monster nere i duschen fick jag fram. Du måste ta den nu för jag ser ingen för glasögonen ligger kvar.
Varför jag just tänkte på dom vet jag inte men det kan kanske bero på att jag inte såg så långt. Jag hade nog lika gärna kunnat ropat in någon annan men jag såg att det var rätt när han kom närmare. Ja sedan suckade han lite sådär igenkännande och frågade om den verkligen var så stor som jag sa. Han fick nästan det att låta som om jag brukar överdriva. Trams, här pratar vi verkligen Spidder Gigantus. Den var faktiskt större än den förra Spidder Gigantus så det säger en hel del.

Men det logistiska löstes i alla fall men ett brummande när han startade dammsugaren. Och nej den kommer inte att ta sig ut för den har fått smaka på en rejäl dos med kattfoder, hårda små saker som med full kraft åkt in och avslutat dagarna i detta hus.

Fasen, jag kommer bli en riktigt bra logistiker ju. 

4 kommentarer:

Västgötskan sa...

Bildbevis nästa gång Nettan! ;-)

Nettan sa...

Hehe, då hade jag fått blunda varje gång jag fick upp äcklet på skärmen. Nej fy, rysningar längst hela ryggen. / Nettan

Västgötskan sa...

Jag kanske ska lägga ut den gröna, mysiga spindeln jag fotograferade på INSIDAN av vår ytterdörr. Men då kanske du inte kommer tillbaka till min blogg mer och det vore ju synd. ;-)

Nettan sa...

Ja, jag vill gärna komma tillbaka men inga monster. Snälla :-) / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails