2011/09/26

Åhhhhhh

Jag är trött, irriterad, snuvig och jäkligt omotiverad. Det är inte den bästa vecka att vara detta på med tanke på att jag skriver min första tenta på fredag och har faktiskt inte tid med något av ovanstående.

Jag skulle väl kunna tänka mig ett enbart ha en dag i veckan att få sovmorgon på börjar ta ut sin rätt på mig. Det är inte så att jag behöver sova till långt in på förmiddagen men fram till åtta, halv nio hade varit skönt. Jag skulle kunna gå och lägga mig och sova några timmar nu men det har jag som sagt var inte tid med.

Jag är jäkligt irriterad idag också. Irriterad över att näsan börjat rinna och troligtvis ha en förkylning att vänta. Jag hoppas jag har fel för det har jag inte tid med. Jag hittar småsaker som gör att det kryper i kroppen på mig idag. Jag såg postbilen för en stund sedan och kände mig ännu mer irriterad. För ca en vecka sedan fick jag min nya bok till skolan. Den hade dom bara satt ner med ena hörnan i lådan och resten av paketet stack upp och hela lådan var öppen. Man kan väl säga att det var tur att det inte regnade förrän senare på dagen. Detta skrev jag faktiskt in och klagade på. Första gången jag behövt göra det. Jag begärde svar på mail men ännu har jag inte hört något. Häromdagen hade dom bara tryckt ner posten så en av tidningarna var sönder. Så idag när jag såg postbilen kände jag hur ögonen smalnade på mig, käkarna bet ihop och kroppen spändes. Hade jag haft klor hade dom med full styrka satt sig i anfallställning. Jag tog mobilen med mig för på något vis hoppades jag nog idag att jag skulle upptäcka massakrerad post i lådan. Jag kände att jag nog behövt det för att kanske få ur mig irritationen och denna gången skicka ett argt mail istället. Jodå, jag kan det också. Men i lådan låg bara lite reklam och en lönespecifikation till kära maken. Åh, men var fasen är min lönespec då? Och istället för att bli av med irritation började den växa igen. Och hela detta sceneriet gör att jag mår blä. Dessutom väntar jag på ett uppdaterat kompendie till tentan som inte dyker upp heller. Och dator är så jäkla seg idag så det tar hur lång tid som helst att ladda en sida.

Jag brukar må lite bättre, när jag blir sådär irriterad över ingenting i princip, av att få kräka ur mig som jag gjort nu. Men det har inte hänt ett skit så nu ger jag upp. Försöker ta tag i läsandet och/eller hitta något roligt att skriva om istället. Det vet jag hade piggat upp mig med då måste jag hitta inspirationen till det också.

image

Mitt lilla mail till posten.

2 kommentarer:

Västgötskan sa...

Du är inte den enda som har haft en dålig dag. Kanske är något i luften? :-P

Hoppas det blir bättre i alla fall!
Håller tummarna. Kram på dig!

Nettan sa...

Tack. Den kramen värmde idag :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails