2011/09/04

4-års trots och minitonåring

Jag håller fullständigt på att bli tokig på tjejerna och framförallt den lilla Skruttan. Det är total kaos. Allt är tvärt om och jag kan nog garantera att hon har fått knäck eller i alla fall lördagens kola i öronen. Lyssna, vad är det? Vet inte alls vad som har hänt den senaste tiden. Inte nog med det så har hon blivit väldigt, väldigt elak mot Molly. Helt oprovocerat kan hon går fram och nypa eller riva henne. Jag har inte riktigt hunnit med vad som har hänt. Funderar på om det är någon otrolig trots vid snart 4 års ålder. Jag hoppas den går över snabbt för som jag sa så är det riktig kaos här emellanåt. Vi vågar ju knappt ha dörrarna öppna nu när det varit fint ute för grannarna måste tro att vi är helt tokiga. Gråt, skäll och allmänt oväsen. Tråkigt, tråkigt är det.

Nu är det inte bara den lilla Skruttan som är helt toppad utan den stora Snorpan har verkligen en liten minitonårstid. Det är nosigt och gråt och skrik om nästan allt. Så åter igen är här kaos och jag känner mig som den mest tjatiga och sämsta mamma som finns.

053

060

Så tittar man på bilder från idag och jag nästan skäms över att klaga. Men det är så skönt att få skriva av sig och få lite stöd från någon snäll själ. För jag har dom finaste tjejerna i världen även om jag kanske låter som om jag inte tycker det.

2 kommentarer:

Anneli sa...

Välkommen till verkligheten säger jag! :) Såna perioder kommer och går oavsett hur gamla de är. Ibland mer och ibland mindre. Det är ju inte så konstigt egentligen att blir extra rörigt just nu när du har en massa nya saker som händer i ditt liv. Även om det är positiva saker så är det förändringar för hela familjen så ta du det lugnt så kommer det att lägga sig efterhand som du blir lugnare i din nya roll.

Till dess så får du försöka att njuta av de små ljusglimtar som finns och fortsätta att skriva av dig här. :)

Kram

Västgötskan sa...

Vår mellanson (3 år) är också sån just nu. Han kan spotta, putta och sparka storebrorsan. Jag blir GAAAAALEN! :-O

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails