2009/12/07

Positiva osjälviska gester

Det är inte klokt vad tjejerna skitar ner sig nu när det är så dassigt och blött ute. När jag hämtade dom på dagis idag var det bara att ta med sig kläderna hem och in med dom i maskinen. Det såg lite ut som om dom hade rullat sig i lera och sedan låtit det torka. Mollys var nog värst.
Det är väl lite det som är nackdel när vädret är som det är. Förutom att man är trött, grinig. fryser pga råheten och bara vill se solen en liten stund iaf.

Och på tal om dåligt humör. En arbetskompis gjorde bara något helt spontant idag.
Hon kom med en äppelkaka och vaniljsås. När det var rast var 6 av 7 inne. Vi fikade tillsammans och alla var sådär sprudlandes. Och jag lovar att det var för att hon gjorde något så osjälviskt som att ta med en äppelkaka och bjuda på. Ibland behövs det inte så mycket för att stämningen ska bli annorlunda. Det har liksom inte varit så jobbigt att jobba idag även om jag har varit så varm. Har nog något skit kvar i kroppen. Har varit så varm så jag bitvis var svettig i nacken och det brukar inte hända så ofta annars. Händer väl om man städar hos någon som eldar i kaminen och har 27 grader inne men annars inte.
Mer mat? Lilly gav sig på sleven från mosen när vi var färdiga med middagen.
Bara lite till mamma.
Och sen var det bara att blåsa ut ljusen. Och hon blåste och blåste. Ljusen fladdrade till någon gång men inget ville slockna. Hon blåste igen och Rickard "råkade" stå bakom och blåste till. Hon var nöjd och försökte fånga den härliga röken. För visst luktar det härligt med ljus när man blåst dom? Det tycker jag men Molly rynkar på näsan. Men hon rynkar på näsan åt det mesta iof så det är ju ingen garanti på att det verkligen är så;-).

2 kommentarer:

Mother, Married & Twenty sa...

Ja visst är det härligt när folk gör sådana där trevliga spontana saker! Det borde man se mer av tycker jag, då hade samhället blivit bra mycket trevligare :)

Emma sa...

vilken sötnos med sleven i handen =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails