2009/12/03

Lillys ovanor

Jag håller på att bli tokig på Lillys klättrande och pillande på allt.
Nu har hon börjat skruva bort lamporna på ljusstakarna vi har i storarummet. Sen lägger hon lamporna på golvet så det är bara en tidsfråga innan man lyckas trampa sönder en. Det är tur att det finns sådana stora klumpar som man sätter i kontakten som gör om strömmen på någotvis så det ska inte vara någon fara om hon skulle komma åt. Men jag tycker ändå det är otäckt när det är ett ljus som gapar öppet. Vi funderade på om vi skulle ha dom stora stjärnorna vi hade förra året men vi ville ändå prova med ljusstakarna först. Får väl se hur länge vi står ut med det.
Och sen har vi då hennes klättrande.
Hon hämtar sina småstolar och ställer lite överallt för att komma åt. Vi har alltid lagt fjärrkontrollen på tv för där når hon inte. Ja det var ju innan hon kom på detta med stolarna. Nu kan man höra hur Molly börjar ropa när Lilly har fått tag på den och slår över för glatta livet.
Sen puttar hon fram soffbordet och ställer det i kant med soffan för att klättra upp på bordet och använda det som en språngbräda så hon kan ta ett skutt ner i soffan. Ibland funderar jag på var dom får saker ifrån. För jag lovar att ingen av oss har varit uppe och klättrat på bordet iaf. Dansat på bordet har man väl gjort någon gång men då har inte dom varit med;-).
Sen har hon dessutom börjat dra av sig blöjan i tid och otid. Försöker ha byxor på henne men hon drar av allt naturligtvis. Visst är det bra att hon känner när hon släppt en liten drill men det är nästan tramsigt för blöjan är inte ens blöt. Hon vill sätta sig på toa och så sitter hon där en stund och tjabbar. För tyst är inte ofta denna lilla donnan är;-). Det är bra att intresset börjar komma men det går så otroligt många blöjor när hon själv drar av dom.
Men så kommer hon, sträcker upp armarna och lägger armarna runt ens hals och man får en bamsekram. Då är alla bekymmer som bortblåsta♥.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails