2009/12/08

Julträff

Vi har haft en lite julträff idag med jobbet. Jag hade ingen som kunde ta tjejerna den lilla stunden från det började till Rickard slutade så dom fick följa med.
Och detta var vad som mötte mig en stund innan vi skulle köra.
En sött sussandes Lilly. Får väl säga att idag såg det riktigt skönt ut när hon låg på soffan. Då med tanke på vilka konstiga sovställningar hon brukar ha när hon somnar på soffan. Väckte henne lite försiktigt.
Väl framme stod dom sedan som klistrade vid mig. Lena på jobbet försökte underhålla dom men dom tittade mest på henne och såg ut att fundera vilken planet hon var från. Det är den där obligatoriska stunden som dom brukar ha för att känna av folket. Det är väl mest Lilly som brukar vara sådan men idag hängde Molly med på det också. Men det är klart att komma upp till en liten lokal med ett gäng tjattrande kvinns kan nog skrämma vem som helst;-).

Blev ingen julmat utan istället en exotisk bricka med olika rökt kött och potatisgratäng. Riktigt gott. Sen hade några av oss gjort sockerkaka som sen blöttes med fruktcoktailspad och serverades med frukten och grädde. Jag har för mig att det hette sevaräng? Men det var gott. Trodde faktiskt att sockerkakan skulle bli geggig men det blev den inte. Himla simpel efterrätt så den måste jag komma ihåg. Enkelt är bra:-).
Lite av gänget.
Några till.
Ännu fler.
Och dom sista.

Det behövs att träffas på detta viset ibland. Och det som alltid är så trevligt är att se vendel i privata kläder, lite uppklädda. Idag var ju inte alla det eftersom hälften jobbade men det är ändå trevligt. Synd bara att det inte blir oftare men gör något sånt här.

1 kommentar:

Jessica sa...

Vilka fina bilder. :) Jag blev helt glad när jag såg de! :) Hoppas att allt e bra med er på jobbet (och annars me såklart!) :) Saknar er! Kram

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails