2009/12/06

Julskyltning

Har varit julskyltning i hålan idag. Så Rickard och tjejerna kom ner och mötte mig på jobbet. Så vi gick en runda. Köpte naturligtvis en tipsrunda. Det tillhör men frågorna var lika svåra som vanligt. Men någon gång ska man väl lyckas gissa rätt på alla frågor;-). Lär inte bli många rätt denna gången heller men det är roligt att bara gå en runda.
Vi träffade Inga också. Och tjejerna fick 100 kr att dela på. Kan ju säga att Molly var ganska stolt över att ha så mycket pengar i fickan.
När vi kom upp till hantverksgården så hade dom ponnyridning utanför som Molly ville göra. Men vi gick in först och tittade lite. Fiskedamm och annat trevligt för tjejerna. Så kunde man dekorera ett pepparkakshjärta eller gris. Och det ville Molly enda tills hon insåg att hon skulle betala med sin peng. Nej, nej den skulle hon rida för. Försökte förklara för henne att det räckte till båda sakerna men jag tror inte hon förstod det riktigt för hon skulle absolut rida.
Så vi gick ut igen så hon fick sig en liten tur. Dom gick iväg ut på den mörka grusplanen och efter en stund kom dom tillbaka. Då kommer Molly gåendes och håller hästen i snöret och leder den.
-Mamma den hoppade. Men jag blev inte rädd. Det var bara otäckt.
Jag hade nog tolkat det som rädsla men inte Molly.
Lilly försöker kika efter Molly när hon red. Hon syntes inte till förren hon då kom gåendes.
Tog lite lotter också och tjejerna vann lite på barnlotterna. Är lite mer vinster på dom. Så Molly vann ett sett med smycken och lösnaglar. Ja hon fick iof välja vinst själv och jag är inte förvånad av valet om man säger så.

Nu tänkte jag faktiskt att jag skulle försöka gå och lägga mig. Jag är så trött i huvudet efter att ha jobbat i helgen. Nu har jag bara morgondagen kvar och sedan är helgpasset över. Just måndagen efter helgen är så seg att jobba. Man har gått på högvarv hela helgen och så ska man orka vara skärpt en dag till. Men, men det är väl så det är.

1 kommentar:

Johan sa...

Grattis!

Du är en av fyra tävlande som är med och tävlar om veckans fråga! Klicka och rösta på just din favorit! Du har fram till kl 24 ikväll 7/12 på dig att tycka till!

Ni som tycker att denna bloggen är värd att vinna, klicka in och lägg en kommentar!

Puss på er alla

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails