2009/12/04

Klippdockor a´la 2000-tal

Molly kan se så koncentrerad ut när hon sitter vid datorn. Måste vara ett svårt spel.
Äh nopp.
Bara ett med prinsessor som ska kläs på.
Hon lyckas hitta dessa "klippdockesidor" överallt. Jag kan bli lite förundrad över var hon hittar dom. Det är tur vi har datortid på henne för jag tror hon hade kunnat sitta där hela dagen annars och klä på dockor. Och det ska vara riktigt gjort också. Hon väljer med omsorg och ser inte håret bra ut till outfiten så byts det i sista stund.
Känns ganska bra att ha föräldralås på datorn så hon inte kommer in på sidor som inte passar henne. För hon klickar verkligen runt. Och hon öppnar nya sidor hela tiden innan hon stängt dom gamla. Så när det väl är dags att stänga av kan hon ha 20 sidor öppna som hon klickar ner i en rasandes fart. Vi hade lite funderingar på att sätta in min gamla dator till henne men vi kände samtidigt att det får vänta. Sitter hon på sitt rum och spelar har man ingen koll alls vad hon gör och om hon mot förmodan hamnar på sidor som inte barn ska vara på. Så hon får snällt sitta vid min eller Rickards dator där vi ser henne hela tiden.
Hon kan snart mer än en annan kan om datorer känns det som. Men det blir väl så när man har tillgång av dator från tidig ålder. Man blir självlärd.

Vad anser ni om barn som spelar?

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails