2009/12/12

Den kom, den kom...

Helt otroligt. Den kom idag.
Den orkade sig igenom ett ganska tjock täcke. Den kämpade hela fm och lyckades en liten stund innan täcket dränkte den igen. Som tur var fortsatte den och kämpa och lyckades tränga igenom en längre stund. Och den stunden fick vi njuta av.
Solen har varit på en snabb visit idag:-).
När den kom fram for vi ut. Och när vi kom ut möttes vi av grått väder igen. Och den härliga skånska snålblåsten som går rätt igenom kläder. Men efter en stund fick vi ändå sol igen. Och denna gången stannade den i över en timme innan den gav upp helt för idag.
Man kan följa på bilderna. Grått, soligare för att sedan återgå till grått. Och då gav vi med upp. Röda om kinderna.
Lilly var väldigt svårfångad på bild idag. Hon ville inte alls titta på mig när jag fotade. Men när hon väl gjorde det blev det med ett strålande leende.
Molly kommer gungandes mot mig.
Det där med att cykla mamma var inte så lätt som man kan tro. Sen att man ha en stor overall på sig gör kanske inte saken bättre.
Passa på att lapa lite sol i gräset.
Det gäller att ha tungan rätt i munnen när man ska hålla balansen på en balansplatta.
Häftiga skuggor.
Likadant för syrran.
En solstråle med sol i ansiktet.
Bakom kan man skönja det gråa täcket som närmar sig igen.
Så blev det grått igen. Vinden blev genast kallare så vi gav upp och gick in för att värma oss. Skönt att fått lite sol iaf.

Idag lyckades vi få dörren såld. Så för dom 20 kr vi la på lotter i somras för att vinna den fick vi idag 3400 kr. Ingen dålig förtjänst det tycker jag. Men det gör också att vi troligtvis kommer att klara denna månaden som vanligt också eftersom dessa gör att Rickard får full lön. Joho. Och inte nog med det så fick han in 7 rätt på hästarna ikväll också. Miljonärer tänkte jag. Kom snabbt nerplockad till verkligheten igen då det visade sig att den gav 305 kr. Och då ska ni veta att dom dessutom är 10 stycken som ska dela på detta. Skrattretande. Men han kan iaf skryta med att han fått i 7 rätt.

1 kommentar:

Emma sa...

inte fel med lite extra pengar =) Själva har vi massa saker uppe på tradera som vi hoppas få sålt =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails