2009/12/13

Julens gyllene regel bruten

Idag har en av julens gyllene regler brutits
Vi har gått ifrån alla våra principer och klätt granen idag. Vi brukar alltid klä den lillejul om jag är ledig. Men tidigast den 22:e. Men i år tänkte vi att vi skulle vara vågliga och lite rebelliska mot oss själva ;-). Så idag skred vi till verket . På med lite julmusik som dessutom råkade bli Peter Jöback eftersom jag inte hittade något annat. Letade iof inte så mycket heller. Men den var riktigt bra iaf. Positiv överaskad. Och jag måste säga att det var skönt att slippa absolut chrismas med alla dom vanliga jullåtarna.
Tomtar och dukar kom upp idag med. Dom skulle väl egentligen kommit tidigare men eftersom jag inte mått bra så har det inte blivit av förren nu.
En otroligt tråkig gran.
Tjejerna hjälpte naturligtvis till. Kolla in Lillys klasar med kulor. Så fint, så fint. Jag delade lite på dom när hon inte såg sen.
När kulorna var slut var dom inte intresserade att hjälpa till längre utan då stod jag själv med den.
Rickards jobb. Förutom att rätta till grenarna längst ner på granen. Han går med sekatören för att få det fint ;-). Tur han inte gör det eftersom vi inte har en äkta sak.
Ooppss. Den slaknade fort ;-).
Och så här fin blev den till slut.
Och jag har fotat allt med fel inställning på kameran. Blev lite sur när jag såg det. Sista bilden blev med rätt så ni får ha överseende med att dom andra är lite mörka och oskarpa.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails