2012/10/22

Så var det detta med tuttar

Tuttar finns i diverse storlekar, fastheter, slappheter och utseenden. Lika många kvinnor det finns lika många olika bröst finns det. I alla fall om vi räknar bort de som har likadana men fått dem på konstgjord väg.

Men det finns stora, små, taxöron, läkerol på en strykbräda, uppnosiga, nernosiga, olika storlekar höger-vänster, ständiga helljus, aldrig helljus och så vidare och så vidare. Alla variationer finns här ute.

Så var det detta med bh. Att vara bh-tillverkare kan alltså inte vara det lättaste när det finns en uppsjö med material att arbeta med om man säger så. Men de gör ett bra jobb eftersom det finns något till alla.

För att hitta en bh som sitter bra och skönt i superviktigt. De där tjusiga behagen man har ska alltså bli ännu tjusigare när man stoppar ner dem i en hållare. Och även där har vi olika tycken och smak över vad som är snyggt och bekvämt.

Personligen tycker jag inte det är snyggt när stora tuttar pressas ner i en liten push-up. Det är inte fint någonstans när två tuttar förvandlas till fyra och varje gång personen rör sig är man livrädd att det ska ge med sig och att tuttarna då väller ut. Men många tycker säkert detta är snyggt eftersom det är ganska ofta men ser detta fenomenet. Fyra tuttar är inte bättre än två, i alla fall inte om de inte sitter på två personer.

Men varför väljer man en sådan bh? Tycker man om att visa lite bröst så gör det med stil i så fall. Det är snyggt när man kan skönja “kullar” i kanten på urringningen men absolut inte när man ser nästan hela bröstet i en urringning som sitter mellan brösten.

Men även här verkar många ha missförstått detta med urringat och push-up. Att välja rätt tillfälle. Det passar sig kanske med en rejäl push-up på en fest men det passar kanske inte in i klassrummet eller på arbetet. Nu pratar jag naturligtvis om de som väljer en push-up som passar dem vill säga för en som ger fyra tuttar passar helt enkelt inte vid något tillfälle.

Så med andra ord. Välj rätt storlek på din bh och välj rätt tillfälle när bubsen visas lite mer. Enkelt, eller hur? En snygg urringning kan göra en hel kvinna och jag förstår varför män kan bli så till sig över en för det är jäkligt vackert och sexigt.

Och när jag ändå pratar tuttar så vill jag bara påminna om att du inte får glömma att undersöka dig själv en gång i månaden.

4 kommentarer:

Marlene sa...

Hur gör man med de där tuttarna på ryggen då... Mina på framsidan är för stora tycker jag och dessa ska bort med tiden i bästa fall :-)

Nettan sa...

De på ryggen är nog inget att göra åt men de väljer man inte att sätta där själv ;-).

Jag kan bara tänka mig hur det är att ha väldigt stora bröst och att det kan vara jobbigt med ömma axlar och ond rygg. / Nettan

Västgötskan sa...

Fast "fyra" tuttar har ju inte med pushup-BH att göra. Det har med fel storlek att göra. :-)
Kanske var så du menade?

Kram M

Nettan sa...

Jo precis. Men det är ofta i puch-up det händer när för stora tuttar pressas in. / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails