2012/10/03

Herregud, hur blond är inte jag?

Jag tröttnade liksom på att vänta på att få hjälp så jag bestämde mig för att bevisa att den här frugan minsann kan klara saker själv. Jajamensan. Som en kära make någon gång sa:

–Hur svårt ska det vara att bara plugga in och föra över? Lyssnar du aldrig på mig? (Jodå jag lyssnar men det fastnar liksom inte på grund av den bra supporten jag sedan har.)

Så jag pluggade in min mp4-spelare eftersom jag verkligen behöver ny musik att lyssna på när jag är ute och är duktig i spåret.
På skärmen ploppade det upp (bara det uttrycket borde sände en blinkande varning) en ruta som fråga vad jag skulle göra.
Spela upp, titta på bilder, föra över media och så vidare.

Men detta var ju enkelt tänkte jag och klickade på föra över media, eller något liknande i alla fall. Nu uppstod det problem som jag inte riktigt hade räknat med. Jag hade ingen media att föra över. Bilder var där men det har jag nog ingen nytta av när jag är ute och är duktig.

Hmm, då hade jag ett nytt problem att försöka lösa. Hur får jag in media på min dator som jag sedan för över till min spelare? Jag funderade en stund, men eftersom de där sakerna som kära maken hade berättat för mig som inte fastnat eftersom jag har en sådan bra support, så bestämde jag mig för att kasta in den vita handduken.

Jag bestämde mig för att jag hade nog helt ok musik att lyssna på men det blir lite enformigt att bara alternera två hela tiden.

Herregud, hur blond är inte jag? Tur jag köpt ny färg. 

2012-10-03 09.15.07

2 kommentarer:

Ricksen sa...

Ja hå jaja. Suck.;-)

Västgötskan sa...

Hahaha! Fråga inte mig bara, jag har varken smartphone, MP-spelare eller ipod... ;-D

Kram M

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails