2012/10/27

Första gästbloggaren: Molly skriver om sitt kalas

“Hej jag heter molly och jag har fyllt 8 år i gor.

018

Jag har haft pjamas-party och över natning vi har haft

takos till mat.

021

Vi har haft snacks och godis. Dem sjöng för mig.Vi tittade på film i gor.”

Jodå, jag har haft min första gästbloggare i bloggen nu. Molly hade övernattningsparty igår och det gick över förväntan. Några små dispyter har det naturligtvis varit men inget stort.

Klockan 6.11 började det bli rörelse i huset. Klockan 6.32 kom ett gäng skrikande tjejer uppspringandes från källaren. De hade fått besök av mister spindel och de skickade in Lilly till mig för att meddela detta traumat. Jag skickade naturligtvis ärendet vidare till kära maken för jag hade det väldigt skönt under täcket. Det fanns absolut ingen annan orsak till detta vidarebefordrandet.

De verkade tycka att frukosten var väldigt mysig och jag kände mig lite som en hotellpiga när jag gick och passade upp dem med vad de ville ha.

Nu är här åter tyst i huset igen när alla har åkt hem. Vi överlevde detta kalas också och det verkade som om det var väldigt uppskattat av alla tjejerna.

Nu ska snart jag och Molly köra in till stan för lite fördelsedagsshopping, fika och bio. Detta ser hon fram emot lika mycket som hon gjorde med sitt kalas.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails