2012/10/07

De onda blir alltid eliminerade till slut

Där ser man. Det verkar som om Ninja Turtles äntligen har fått tag på Shredder och gjort slut på honom. Sedan har de visst lämnat det som återstod av honom på min vindruta. Det är tur att de är goda för annars hade jag nog fått lite Gudfadern-vibbar.

2012-10-07 12.20.37

2 kommentarer:

Kicki sa...

Ha vilken kul bild...när jag förstod vad det var!:)

Pockethexan sa...

Kul att du uppskattade min rosa fototriss o de fina bokpåsarna får man som Goodiebags vid olika events som jag har varit på.

Jag gillar din mumsiga triss också o minns mina laktos o mjölk-allergiska barns kalas. Vi fick göra nödlösningen med att bjuda det allergiska barnet på sojaglass el. laktosfri o de övriga barnen på vanlig tårta el. glass, för då i mitten av 90-talet fanns det inte så stort utbud av varken laktosfri el. soja (sojavällingen fick vi köpa på apoteket).
Men som tur är har båda 20 o 18 åringarna vuxit ifrån sina allergier fast han som var laktosint. dricker ännu sin lakt.fria mjölk för han tycker den e godast. Jag trodde faktiskt inte på läkarna när de sa att min lilla mjölk, ägg, fisk-allergiska flicka som fick sin diagnos vid 4 mån ålder o tålde inte några frukte heller förutom banan o vissa päron.
Idag äter hon sushi utan problem o mjölkprod. var det hon böjrade tåla först o det var vid 10 års åldern.

Kramis från en Pockethexan som fast jag kikade på Turtles med han den äldste så har jag lite svårt att förstå ditt inlägg...pinsamt men sant!

PS:Du (o ni som läser detta) är <3-ligt välkomna till att vara med i min boktävling hos mig, där man kan vinna en av de tre nyutkomna böckerna jag lottar ut. Hoppas vi "ses"!!!DS

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails