2012/10/12

Ord 2: Intrång

Att stå i kö på affären är en sådan där tråkig grej. Tråkig men inte så mycket att göra åt eftersom det tar den tid det tar.

Denna tanke verkar inte alla ha tyvärr. För när man står där snällt och väntar kommer nästa person och ställer sig bakom. Den ställer sig när, så nära att du känner andedräkten i nacken. Plötsligt förvandlas den där platsen i kön till något stressande och det är enbart för att bakomvarande står kloss inpå dig.

När du sedan lägger upp dina varor på bandet så kan man känna hur den som står bakom riktigt vill trycka på och få dig att ta dig fortare fram. Det är som om det finns ett osynligt och väldigt kort stag mellan er eftersom avståndet är konstant mellan er.

Du är vid den tidpunkten livrädd för att tappa pengar eftersom du då hade varit tvungen att böja dig ner och eftersom ni står så när blivit pinsamt påsatt där i kassakön.

Vissa har verkligen ingen känsla för vad “personal space”, personligt utrymme, är för något. Men snälla lär er det och sluta för fasen göra intrång i mitt.

kö

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails