2012/10/12

I´ll give you an offer you can´t refuse

I´ll give you an offer you can´t refuse sa hon.

Kanske inte ordagrant men innebörden fanns där samt att det fanns inget sätt för mig att tacka nej.

Jag tittade ner på bordet och den lilla gula lappen.

-Nu är det så sa hon att skulle det bli upp till 120 måste du ta nya. Blir det 10 000 måste du gå i terapi för din flygrädsla och följa med till Kina och blir det mycket mer vill jag inte veta det men lär ana det när du kommer körandes i en ny bil.

Jag tittade ner igen och frågade om hon skojade. Hon riste på huvudet. Och jag antog budet.

Så med en darrande krona mot den gula ytan började jag sakta skrapa bort klöver efter klöver i jakt på min Kina-resa. Men samtidigt som hjärtat slog i rädsla över att vinna mycket med tanke på att jag fått lotten så slog det nog lika mycket för rädslan att vinna mycket pengar och inse att jag måste slutföra budet. Det är riktigt otäckt att tänka så.

2012-10-12 09.30.59

Efter att jag skrapat lotten, som gav mig fyra nya så har det rullat på. Efter 16 lotter, och då är inte första medräknad, lever hoppet fortfarande när jag nu sitter med vinster som kommer att ge mig fem nya igen. Bara detta är lite skrämmande eftersom jag i princip aldrig vinner och nu har nio av sexton gett mig vinst. Finns det en mening med detta eller det är de sista fem jag hämtar ut idag? 21 lotter på en lott måste vara någon slags rekord. Dags att ringa Gillis kanske.

Håll tummarna.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det kul när man bara får mer o mer o mer :) det vore ju ännu rolligar om de där 30 X 2 eller 60 osv skulle kunna vara 1000000 x 10 :)

Nettan sa...

Visst hade det varit trevligt med många nollor istället. Men de kommer kanske med de nya lotterna ;-). / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails