2012/05/01

Kosläpp ~Sprittande ben får en annan betydelse~

Sol som gassande från en klarblå himmel och doften av koskit mötte oss när vi steg ur bilen. Jag har bara hört talas om dessa kosläpp men aldrig blivit färdig att köra iväg. Men nu så.
Tjejerna har tyckt det var roligt och framförallt intressant då dom frågat om diverse saker som inte deras föräldrar kunde svara på. Jag menar det är ju inte allt för ofta vi befinna oss i öppna landskap utan vi brukar hålla oss till skogen. Det har varit en helt underbar dag.

Dagens makabra sak. Det såldes nygrillade hamburgare som mumsades framför kossorna. Nu menar jag inte att kossorna förstår att det är rumskompisen Rosa som ligger mellan bröden utan att vi står och tittar på dom samtidigt som vi faktiskt mumsar på deras rumskompisar. Lite sådär ironiskt när Rosa bytte plats för att det var mest skit där hon stod och att hon på grund av detta blev den som hamnade mellan bröden och dom andra fick skutta vidare.

055064

086

Ska vi leka kompis?

112

Kan ni vara snälla och dämpa belysningen!

154

143

Fika på den nysådda ängen och kossornas glada vår-muande i bakgrunden. Ibland behövs det inte mycket för att få lite guldkant på tillvaron.

 

4 kommentarer:

Marie-Louise sa...

Usch det måste bli en lite bitter eftersmak i munnen när man äter de där hamburgarna, just där. Kram

Nettan sa...

Ja, vi tyckte det också så vi hoppade det och höll oss till fikakorgen vi hade med oss.

Vi = vi människor :-)

/ Nettan

Västgötskan sa...

Jag har faktiskt inte heller varit på något koutsläpp. Och det blev faktiskt inte av idag heller..

Ser mysigt ut. Perfekt dag och väder! :-D

Nettan sa...

Rekommenderar det. Till och med kära maken som inte var allt för glad över mitt påhitt att titta på kossor var mycket nöjd över dagen och tyckte det var mysigt. / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails