2012/05/20

Ett äkta vuxenparty

Jag slog upp dom blå och med ens ljuset träffade min näthinna kände jag också hur mitt huvud dunkade. Ett tungt dunkande som jag försökte ignorera med att försöka vända mig och sluta ögonen igen. Jag lyckade inte alls med detta, samma försök som man gjort några gånger innan. För det ihärdiga dunkandet var helt självförvållat efter ett äkta vuxenparty igår.

037

Och jag menar verkligen vuxenparty också. Testa helt enkelt ett annat koncept denna gången och körde med par istället. Det brukar vara sådant kinkande på männen att dom inte får vara med på sådan här partyn så varför inte tänkte jag. Så med lite mat och lite alkohol var det en fest som var givet att lyckas.

048

Med en lite annan syn, inte på vad dom ska användas till, på hur dessa dildos kan vara möjliga kom även tanken på evolutionen in. Det verkade som om pojkarna var lite oroliga över hur lång tid evolutionen skulle ta innan dom fick små pärlor i snopparna som rörde sig samtidigt som toppen roterade. För är det inte så att evolutionen tagit fasta på sådant som vi behöver ha och skrotat sådant som inte är i behov av. Bara en liten tanke som kom upp. Så det kan komma djupa diskussioner även under sådan här fester.

Jag kan skarpt rekommendera parfest med ett litet dildoparty. Uppskattat av alla och det är längesedan jag har skrattat så mycket. Fast sedan beror det ju helt och hållet på vilka vänner man har med sig. För det kan vara så att det är svårt att toppa min vänskara som var här igår. I underbarhet alltså.

Så med detta i tankarna masade jag mig upp och stoppade i mig några tabletter. Med den första sommardagen utanför dörren med temperaturer på 25 grader har min plats varit given. I soffan framför tv med några filmer rullandes i tur och ordning. Men det var det liksom värt när man tänkte på gårdagen.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails