2012/05/27

Morsdag?

Jag har spenderat min dag precis så som jag trivs bäst med. Jag har packat picknickkorgen och åkt ut på äventyr med tjejerna. Jag älskar sådan här dagar när man bara får vara och inte tänka så himla mycket på allt annat. Att bara få ströva omkring tillsammans med dom helt beroende av var vi hamnar vill säga. Det skulle tydligen vara min dag idag men eftersom vi inte brukar uppmärksamma detta så värst mycket så blev det ändå lite så. Detta eftersom det är precis i dessa stunder som jag trivs allra bäst. Min dag även om det idag var tjejerna som har varit aktiva.

Vi styrde bilen mot Denningarum idag. En gårdsbutik med lite djur och självplock på grönsaker när de kommer sedan. En liten lekplats fanns också. Små söta flottar ligger för ankring och guppar och dessa kan man hyra för att kunna styra ut på ån och inta sin fika där. Vackert och fridfullt. Dock inget vi gjorde idag. 

032

Massa söta kycklingar fanns där. Det var så läckert att titta på hur mamman sprätte lite i gruset för att visa ungarna som sedan gjorde precis likadant med sina små fötter.

050

You talking to me, man?

052

056064

Och som sagt, ingen utflykt utan fika. Molly illustrerar dessutom hur stor kam en tupp brukar ha.

102

Blev nästan närkontakt när dom stod och studerade varandra ett bra tag.

Så det har helt enkelt varit en underbar eftermiddag som vi till tjejernas förtjusning avslutade med en glass. Det enda som saknats har nog varit kära maken som hade helt andra grejer för sig idag. Nu längtar jag redan till nästa utflykt.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails