2012/05/21

En stirrig liten käring

Ja herregud, ni kan bara ana vilken jäkla stirrig käring som sitter här nu. Anledning till detta kan möjligtvis vara följande:

Avstängning av vägen som tar henne till den stora Metropolen. Och ni som på något vis känner denna stirriga käring och gör ni inte det så kan jag tala om följande. Bilen är trevlig att vistas i så länge den vet var den ska. Denna bil tar käringen till jobbet på 15 minuter medans omläggningen skulle ge en resväg på ca 40 minuter och 1,5 mil längre. Så alternativa vägar letas för att slippa denna långa väg men sedan ska ju käringen våga sig ut på det hållet också. För nästa del som spelar in, en mycket viktig del, att att det är viktigt att komma i tid till jobbet. Det fungerar inte att komma med andan i halsen och skylla på vägen när man vet om det. Nja, ganska b och oansvarigt måste jag säga.

Testa den andra vägen på väg hem sa kära maken till käringen.
Det fungerar kanske men chansen att det ska stå skyltat till Hålan på de små grusvägarna är kanske inte så stor och jag lovar att det finns många grusvägar i de skånska skogarna. Och när granarna växer sig täta och topparna bildar en fiktiv natt kan jag garantera att det inte finns många pinnar på telefonen att kunna ringa för. Men vem vet. Käringen kanske är modig och bara lite lagom stirrig i morgon. Men fasen vad en avstängning till the Big World kan ställa till med när man bor i en liten Håla som denna. För tro inte att det är en snabbfix över en vecka heller utan det kommer att vara i över en månad. Hejdå omvärlden liksom. 

2011-11-13 09.47.13

Obs! Vägen på bilen har inget med vägen i inlägget att göraBlinkar.

1 kommentar:

Västgötskan sa...

Haha! Så kan det gå.... ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails