2012/05/18

Sex ska ske bakom stängda dörrar?

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Sprang på ett klipp i tidningen som handlade om utställningen som var för något år sedan. En utställning med nakna människor fotograferade i olika sammanhang. Jag minns att det var lite skriverier om det eftersom många verkade vilja stoppa den. Så för att du själv tycker det är obekvämt med nakna människor ska ingen annan heller få se det. Jag vet inte vad alla naturforskare skulle säga om jag skulle börja protestera över att dom har utställningar med bilder på spindlar. Detta gör mig väldigt obekväm och detta får jag ångest över. Men hallå, är det inte bara enklare att låta bli att besöka utställningen och låta alla andra som vill gå dit och titta.

När jag såg klippet först så visste jag faktiskt inte om det var på riktigt eller inte. Är fortfarande lite osäker men jag tror faktiskt att det är helt autentiskt, tyvärr. För mitt i rummet står två kvinnor och pratar. Bilderna som visas är är vackert taget på allt från nakna bröst till avsugningar till kramar. Det finns inget fult alls i dessa bilder och det lilla jag såg så kan jag inte jämföra det med porr. Porr är och förblir filmer och tidningar på män som pumpar torra sköten. Jag har inget emot porr i vanlig form och det är kanske därför jag har lite svårt att förstå den ena kvinnans synpunkt. För enligt hennes är det som att kliva in i ett sovrum eftersom är sådana saker som sker där och det är privat bakom stängda dörrar. Detta är kanske inte så konstigt eftersom jag tror att många tycker så men vänta, det kommer en vändning på det hela.

På en bild sitter en kvinna hukad under en häst med händerna runt den gigantiska staken. Denna bild är den enda som hon tycker är naturligt eftersom det sker i naturen och för öppna dörrar. Say what??? Men hur tänker denna kvinna när hon påstår att det är naturligt med sex med djur? Att smutskasta det intima två människor har eftersom det ska ske bakom stängda dörrar men att det är ok att runka av en häst eftersom det sker i naturen.

Jag brukar försöka ha ett öppet sinne för att folk tycker olika och jag brukar försöka förstå varför. Men detta får jag helt enkelt inte ihop. Jag får ihop att hon kan tycka att det är pornografiska bilder för henne eftersom vi ser detta med sex på väldigt olika sätt. Detta säger jag inget om mer än att jag tycker lite synd om de som ständigt ska smutskasta nakenheten i sig själv. Men att smutskasta detta och i nästa andetag säga att djursex är ok. Alltså, nu känns det som om jag ältar detta lite för att försöka förstå men det går inte. Sex mellan två, tre, fyra eller hur många man nu vill vara och att alla tycker det är ok säger jag inget om. Vuxna människor är gjorda för att ha sex med varandra. Vi är gjorda för att kunna ge varandra njutning och ömhet. Men blanda för fasen inte in djuren i detta för det ska inte ens ske bakom stängda dörrar eftersom det inte ska ske. För det är inte naturligt. 

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails