2012/05/09

Lite om vuxendricka och vuxenfilm

Det finns vuxendricka. Detta är alkoholhaltiga drycker och vi har döpt dessa till vuxendricka för att tjejerna ska veta att det just är enbart för vuxna. Enkelt och skulle man ta en öl till maten så vet dom att det enbart är till vuxna. Inga konstigheter alls.

Det finns vuxenfilm. Detta är filmer som bara vuxna får se och tjejerna har döpt dessa till vuxenfilmer för att vi ska veta att det just är enbart för vuxna. Dock är inte detta enkelt för oss eftersom det gör oss vuxna lite förvirrade. För enligt oss vuxna så är vuxenfilm precis enbart för vuxna men inte av den anledningen dom tror. Inte för att det hoppas från höghus och folk blir skjutna, i alla fall inte skjutna pang pang, utan för att det är filmer med helt andra skjut. Detta kan bli lite konstigheter när tjejerna frågar om jag och kära maken ska titta på vuxenfilm. Vi förstår men det kan bli lite sisådär när dom kanske meddelar andra att mamma och pappa kollar vuxenfilm på kvällarna. Då kan det bli lite konstigt. Bara en liten tanke.

2 kommentarer:

FixaDinBlogspot sa...

Ha ha, det där känns som ett väldigt bekant fenomen... :-D Sonen som är elva säger samma sak emellanåt...

Vad gör man, man får helt enkelt le och säga "ja, det är en sån där film som är lite för läskig för dig" eller något i den stilen

Ha det gott!
Anneli

Maggan sa...

Hahaha!! :-P

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails