2012/05/11

Mohahaha, jag tror jag dör av uppfinningsrikedom

Låt mig uttrycka min åsikt om pärlor.

Pärlor är en liten avlång, rund sak med ett hål i mitten. Denna lilla sak är till för att barn ska sitta sysselsatta i timmar och peta ner på ett bräde med piggar på som bildar fina och lite annorlunda mönster. Att denna sysselsättning främjar barns finmotorik är det ingen tvekan om.

Vad dessa små avlånga runda saker med hål i inte främjar är föräldrarnas fötter. Jag kan gå i god för att dessa små färgglada sakerna inte är trevliga att trampa på. Man sätter ner foten och lyfter den fort igen och säger några väl valda ord som utomlands heter pip. När detta är gjort träffar man naturligtvis nästa lilla färgglada pärla med andra foten. Fler pip strömmar ur munnen. Nu blänger man lite sådär mögigt på den söta lilla rosa och blå pärlan som ligger där, fortfarande lite avlång och rund trots tyngden dom nyss utstått. Bara detta gör att man förstår hur tåliga dom är. Och jag har inte bestämt mig för om det är för barnens skull dom är det eller för att det var en sadist som skapade dom.

“Haha, nu har vi gjort pärlor. Vad kan vi nu hitta på som är steget värre. Jag vet, vi gör små saker som man kan bygga ihop till olika figurer och jag tror vi kan kalla det LEGO. Dessa gör säkert lite ondare när inte ont anande föräldrar smyger in för att titta till sovande barn och då ska vara tysta. Mohahaha, jag tror jag dör av uppfinningsrikedom”

Helt säkert var det så. Jäkla sadister.

2012-05-11 19.23.19

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails