2009/11/19

Mörkret är mörkt

Ja jäkla vad det blåste i går.
Ven och det riktigt knakade i fönstrena.
Bänkade oss framför tv:n men lite glass och filtar. Brasan brann mysigt.
Har kommit mer än halvvägs in i Oskyldigt dömd så går strömmen. Och jag är så sur för ingen verkar veta hur det slutade. Det var ett riktigt spännande avsnitt också.
Springer runt häroch tänder ljusen som vi redan kollat tidigare på kvällen. Måste säga att mysfaktorn var mycket hög med dom tända ljusen och den värmande brasan.
Tittar ut och det slår mig hur fruktansvärt mörkt det blir utan något ljus. Finns liksom inget ledljus alls ute. Fick riktigt anstränga mig för att se husen på andra sidan lekplatsen. Fy vad otäckt.
Vi gick och la oss ganska tidigt igår om någon undrar. Vad gör man annars i mörker. Släckte där vi kom ihåg att det var tänt och trodde vi varit så duktiga. Och det är väl först när man står såhär som det slår en hur bortskämd man är. Ljus, värme, vatten ur kranen när man vrider på.
Kryper ner och drag täcker över mig. Klick så kommer strömmen tillbaka. Och här var ljust på ganska många ställen i huset så Rickard traskade upp igen för att släcka. Och sen slapp han läsa i skenet från ficklampan också.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails