2009/11/16

Humörsvägningar

Lilly kan gå här hemma och vara hur go som helst ena stunden för att sedan byta till en riktig busunge.
Hon kan gå här och pyssla med sina dockor och bädda ner dom i vagnen. Hon är mycket glad för sin vagn. Fungerar dock inte att sitta i eftersom den då välter och sedan sitter man fast. Hon försökte det häromdagen och känner jag henne rätt kommer hon försöka det igen.
Men hon har också börjat visa ett jäkla humör. Får hon inte som hon vill så har hon börjat kasta saker.
Igår vid frukosten gick muggen i golvet, lyckades träffa ett fat som stod på golvet som naturligtvis gick sönder.
I gårkväll var det dockan som fick en liten flygtur. Men den kan ju inte gå sönder men det är tråkigt när hon kastar. Sen har hon även börjat ge Molly lite tjuvnyp också. Hon gick rätt fram till henne och skallade henne, riktig dansk skalle. Det är väl bara för oss att försöka plocka ner henne på jorden och förklara hur man gör och inte gör. Som vi gjort hela tiden. Men man får traggla på.
Hon har börjat intressera sig för toaletten.Verkar som om hon kommer och vill sätta sig när hon precis har kissat. Det är ju positivt. Hon kan dessutom klättra upp på toan själv med hjälp av pallen. I morse kom jag in på toa och då satt hon där. Såg hur nöjd ut som helst. Problemet var väl bara att blöjan också var på. Men som sagt så är det roligt när intresset börjar komma. Och det verkar bli som med Molly. Inget stort intresse för pottan men toan går bra. Spelar faktiskt ingen större roll hur hon gör det bara det blir gjort:-).

Molly har hittat en ny spelsida. Eller jag har varit ute på den någon gång och så såg hon det. Så dom senaste dagarna hon spelat har hon "hängt" på den sidan. Finns massor med spel, tror det är 250 stycken, som man kan välja på. Hon provar lite olika och jag tror hon redan fått lite favoriter. Det är tur vi har datatid på henne annars hade hon kunnat sitta där hela dagen.
Kolla in sidan här.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails