2009/11/19

Biverkningar

Vad är det som är stort, rött, svullet och mycket hårt?










Bara mitt injektionställe där vaccinationen togs;-).
Vaknade i går morse glad men jäkligt trött. Glad över att jag mådde bra men trött eftersom jag vaknat hur många gånger som helst eftersom jag har fruktansvärt ont i armen. Och vilken sida brukar hon ligga på? Jodå naturligtvis den där sprutan gjort sitt.
Jag traskade iaf iväg till jobbet och bytte lite vårdtagere men en annan så jag tog faktiskt lite lättare. Kommer in till en av dom sista och känner hur det börjar snurra i skallen. Gjorde vad jag skulle och körde ner till lokalen. Med blossande kinder kom jag in och bara satt mig. Det snurrade mer och mer i huvudet och samtidigt började jag frysa och på detta blossade det ännu mer om kinderna.
Så det hela slutade med att jag var tvungen att gå hem.
Kom hem och rullade ner och kröp ner i min sköna säng. Vaknade ca 4 timma senare. Kände mig lätt chockad över att jag sovit så länge. Kände mig fortfarande ganska snurrig och hängig men ju längre kvällen gick ju bättre mådde jag.
Så här sitter jag nu och mår som jag brukar. Har ont i armen och är trött även idag eftersom jag vakant mycket även i natt. Men jag mår bra iaf och det är skönt. Blev lite rädd att jag skulle få tillbaka yrslen men den har lagt sig också.
Så ikväll är det jobb som vanligt. Jippi;-)

1 kommentar:

Emma sa...

jösses va rött det blivit!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails