2009/11/14

Längtar till ikväll

Tittar ut och ser ett mjölkvitt dis ligga över bokebacken. Solen finns väl där bakom någonstans men idag kommer den inte orka sig igenom.
Grått, trist och det ser riktigt ruggigt ut. Träden har tappat nästan alla löven så det finns ingen färg alls ute. Den färglösa hösten har anlänt riktigt nu. Det är inte sprakande färger ute längre utan bara grått.
Man kan känna hur humöret sjunker av all färglöshet.
Men idag har jag bestämt mig för att de inte ska få dra ner mitt humör.

Ikväll ska vi ju på skräckfesten och jag ska ha så jäkla roligt. Ska ge mig på och förbättre mina kläder litegrann sen. Har kommit på mer saker som jag missat på dom så det ska fixas till. Och jag hoppas det går lika bra som det andra jag gjorde med dom. Lätt och smidigt och inga slängda nålar och saxar. Bara sitta och tråckla lite och så blir kläderna fina:-). Är faktiskt lite orolig över att jag inte ska få till sminkningen riktigt eftersom den ska vara halv. Och jag kan inte provsminka heller för det har jag inte sådant vitt smink så det räcker. Men blir det inte bra med det så ska jag nog få till det men vanligt smink på någotvis.
Nu ska jag snart göra mig färdig så jag kan köra iväg till grannhålan och köpa lite blandevann. Måste ha tag på den där cactusenjuicen så jag kan göra lite goda drinkar. Och det måste vara rätt märke också annars blir det inte gott. Jag vet inte vad märket heter men jag vet hur den ser ut när jag ser den.
Det är så gott med en skvätt prit, lite av juicen och fylla på med fruktsoda. Mumma.
Känner mig nästan redan på G;-).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails