2009/11/12

Ingen häxa, ingen zoombie utan......

Ska på skräckfest på lördag. Det skulle vara en hallowenfest från början men vi hade bokat Rickards 40-årsfest den dagen så denna festen flyttades. Det tackar och bockar vi för.
Det är Wicky som ordnar denna festen. Och hennes fester vill man inte missa. Vi brukar ha så jäkla roligt på dom. Jag har tom tagit semester hela helgen för att inte missa den.
Men jag har haft så jäkla mycket själv, både helger och vardagar så det har blivit lite dålig planering på vad jag ska ha på mig.
Jag hade tänkt från början att jag skulle vara zoombie. Men sen hittar jag inte min söndriga klänning som jag hade när jag var offer och några andra kläder till zoombie har jag inte. Antagligen har den blivit slängd när vi flyttade. Korkat måste jag säga men jag tror den blivit det av misstag för ingen av oss kommer ihåg att det är gjort. Så det var bara att fortsätta fundera.
Så häromdagen när jag stod i duschen, där kan man lösa många problem, kom jag på något. Lite egen tolkning på skräck men eftersom det inte är en hallownparty så borde det gå.
I gårkväll skred jag till verket. Hämtade kläderna, klippte, tråcklade och provade. Och jag tror faktiskt att det kommer att fungera. Jag blir ju inte någon häxa, då hade jag nog inte behövt någon utklädnad;-), eller något sådant typiskt men lite häftigt kommer det nog bli iaf. Under förutsättningarna att jag får till sminket sen då för det har jag inte provat. Har bara en bild i huvudet hur det ska bli.
Nu är ni allt nyfikna va? Men ni får hålla er till tåls tills på lördag när jag är färdigklädd och färdigsminkad. Lovar lägga ut en bild. Och jag hoppas verkligen det blir bra också.

2 kommentarer:

Sabina sa...

Hej,när ska vi vara hos er på lördag?

Nettan sa...

Vi ska vara på festen klockan 7 så det är kanske bra om ni kan komma vid 18.15-18.30 så ni hinner få lite info:-)..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails