2008/12/17

Lågenergilampor

Jag avskyr verkligen lågenergilampor. Jag är miljömedveten och vi har lågenergi överallt nu, sopsorterar, handlaroch köper på tradera och kör klimatsmart bl.a. Men lågenergi är ju värdelösa. Ska jag hämta något i källaren så är jag färdig, i halvmörker, innan lampan tänts helt. Man kan inte sminka sig i en hast heller för lampan inte tänds fort nog. Är det detta som kallas I-landsproblem;-)? Men allvarlig måste dom väl ändå komma på en lampa som blir ljus med en gång. Vi kan flyga till månen och skicka ut sateliter långt ut i rymden men inte ha en lampa som blir ljus nog fort. Bara en liten tanke:-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Jag kan inte annat än att hålla med faktiskt... vi har lågenergi i de flesta rum, fuskar lite i några...men just badrummet är lite som att tända ett stearinljus första kvarten...nä...stearinljus är nästan bättre :)

Nettan sa...

Ja stearinljus är nästan bättre. Hademankanskevarit ännu mer miljömedveten och sparat mer energi;-)

Nettan sa...

Och jag behöver verkligen ett nytt tangentbord där space fungerar:-)

Camilla sa...

Håller med helt klart. När jag ska ner i källaren måste jag famna i mörker och har gjort det jag ska göra färdig innan det blivit ljust:-o Snart ska vanliga glödlampor bli olagliga har jag hört:-o

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails