2008/12/22

Klapparna klappade

Sitter och väntar på att Molly ska somna så jag kan slå in liter julklappar. Tyvärr låter det som om hon inte alls hade tänkt att somna inom den närmaste tiden. Ligger och sjunger, minlilla sångfågel. Är grymt trött och hade lite planer på att lägga mig i tid idag. Tror inte det kommer att gå.
Rickard skulle bara ner och pumpa däcken på bilen och har nu varit borta en bra stund. Typiskt, han lovade han skulle hjälpa mig med håret men det ser dåligt ut. Tycker det är lite sent för det nu eftersom jag måste låta det torka innan jag lägger mig. Ser ut som ett troll annars.
Vad jag blir rastlös när jag inte kan göra som jag planerat. Vill fixa alla julklappar vi har hemma. Somna nu Molly;-).
Ska neroch handla det sista imorgon. Har nog bara lite kvar till Lilly. En och en annan present också förstås eftersom vi har otroligt massa födelsedagar nu också.
Funderar på om man ska försöka skriva en lista på saker man är stolt över/som man är glad att man gjort under dagen. Försöka få in lite mer positiva tankar. Kanske ska ge det en chans. Frågan är bara hur många punkter man ska ha. Funderar på tre eller fem. Kanske ta minst tre. Kommer läggadet under eget inlägg. Önska mig lycka till.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails