2011/03/02

Plocka upp skiten

En liten fundering bara.

Hundar bajsar ute och detta verkar komma som en överraskning för vissa hundägare.
-Men lilla Sixten. Vad vad är det för brun sörja som kommer från din söta lilla bak?
Det är så äckligt att stöta på nu när snön är borta. Hundskit över allt, var man än går i Hålan.
Tror man som hundägare att det inte ska synas när snön försvinner? Tror man att dessa djupfrysta lortar ska förbli djupfrysta och försvinna av sig själv? Förångas ut i tomma intet?
Äckligt, egoistiskt och jävligt nonchalant är det av hundägare att inte plocka upp skiten. Stå och skrubba en sko med räfflad sula som är indränkt med skit är så äckligt.
Som med allt annat så verkar vi leva i en sköt ditt och skit i andra tid.
Örk.

Men något som jag blir lite fundersam över, förutom lata hundägare som inte plockar upp, är hundägare som plockar upp men sedan slänger påsen på backen istället. Så först tar man upp skiten i påse och sedan väljer man att slänga påsen där man står. Varför är min fråga till detta. Varför lägger man nu ner tid på att plocka upp om man inte ska slänga påsen där den ska vara? Jag fattar faktiskt inte. För att man ska kunna säga att man plockat upp efter sin vovve?

Plocka upp skiten och släng den där den ska slängas.
Punkt.

3 kommentarer:

Lillan sa...

Haha..ja det där har jag också tänkt på. Folk som plockar upp efter sin hund men sedan kastar påsen på backen igen. Då spelar det ju ingen roll längre. Blir ju same shit så att säga. Sen tror ju faktiskt många att det som göms i snö förblir gömt. Önskar att de kunde få kliva i sin egen hunds bajs någon gång och se hur roligt det är att komma hem med skit under sulorna.

Ricksen sa...

Det är ju faktiskt mycket sämre att plocka upp det i en påse om man nu ska slänga den på marken. Påsen bryts ju inte ner av naturen. Bajset försvinner i allafall inom en snar framtid men påsen gör ju inte det.

Nettan sa...

Nej jag fattar faktiskt inte varför man plockar upp för att sedan slänga påsen. Istället för att bara vara äckliga och låta det ligga så är det nu även miljöförstöring när svarta påsar ligger och dräller. Jäkla tröga människor det finns. / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails