2011/03/03

Pimpad näsa del 2

Jaha då var det dags igen.

Lilly har åter pimpat sin näsa. Men denna gången var det inte en hård, knallrosa pärla som satt där. Nopp, idag var det en bit av snuttefilten som pillades upp. Och där satt den. Den satt så pass långt in att vi inte lyckades få ut den. Den satt där och retades eftersom vi precis inte kunde komma fram till den.
Som en klok kvinna sa:
-Kråkorna ska väl med få lite snutte.

Jag ringde i alla fall 1177 för att höra och som jag trodde så skulle jag åka in med henne. Så akuten nästa. Fick tid och stressade in där. Där var inget folk alls och det kändes nästan som om vi blivit bortglömda. Nästan 1 timme satt vi där och väntade. Helt sjukt med tanke på att vi fått tid.
Vi kom in och doktorn kikade i näsan och kunde inte se något. Hon tittade i halsen och såg inget. Så antagligen hade den åkt ner i magen precis som Lilly sa att den gjort. Fast det sa hon redan innan jag såg den i näsan. Men vi får hålla koll så näsan inte börjar bete sig konstigt och den ändå mot förmodan ligger kvar. Men doktorn kollade med lite olika saker så hon borde ha sett den om den varit kvar.
Hon var väldigt duktig i alla fall. Enda gången hon blev lite ledsen var när doktorn tittade i halsen och hon klöktes. Annars var det inget alls. Och naturligtvis fick hon välja ett klistermärke och eftersom hon fick vänta så länge fick hon en karta extra med bokmärken. Hon var väldigt stolt när hon kom hem och visade upp vad hon fått.

Vi kom dessutom överens att saker inte ska vara i näsan och att inget mer skulle stoppas in. Som en liten blåögd mamma vill jag tro henne.
Hon fick dessutom INTE lyssna på Madicken ikväll heller. Vill inte att hon ska få nya pimpa-näsan-förslag.

1 kommentar:

Nett sa...

Dessa små, det är något speciellt med snuttisar och näsor :)

Hoppas att du får en fin helg!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails