2011/03/07

Migrän from hell

Lagom till alla hade åkt hem igår eftermiddag kom en lätt huvudvärk smygandes. Tyvärr stannade det inte vid en lätt huvudvärk utan utvecklades till ett inte allt för trevligt migränanfall.
Så med ett huvud, som jag ärligt trodde skulle gå i bitar, fick jag krypa ner under täcket i ett mörkt sovrum.
Efter några timmar hade jag turen att det värsta hade lagt sig och jag var så pass ok att jag tog mig upp och åt lite.
Jag kände mig ganska matt hela kvällen igår och allt gick i lite slow motion.
Jag hade hoppats att jag skulle vakna och känna mig bra idag men jag har en lätt huvudvärk som känns som om det mycket väl skulle kunna bli värre. Så efter ett par tabletter så ska jag inte göra mer än jag absolut måste. Och detta är väl att värma en burk soppa till lunch ungefär för sedan ska jag jobba i kväll.
Hoppas verkligen att det lägger sig under dagen.

Som tur är har jag inte sådan huvudvärk allt för ofta. Brukar väl råka ut för sådana anfall 1-4 gånger om året ungefär.
Man tänker på dom som har migrän ofta och funderar hur dom klarar av det. Dels att ha en sådan fruktansvärd huvudvärk så ofta men också att man blir så matt efteråt.
Jag förstår mamma lite bättre nu när man själv råkar ut för dessa. Hur jobbigt det måste varit för henne när hon låg där i sitt mörka rum med täcket över huvudet och försökte bli av med sin migrän samtidigt som vi sprang in och ut för att fråga saker. Men hon har blivit av med mycket av sina anfall nu om jag har förstått det rätt.

Rött hjärta

2 kommentarer:

Halloj världen! /Inger sa...

Hoppas att det blev bättre!

Nettan sa...

Jodå nu är det bättre. Jag fick några "magiska" piller ( finns på apoteket så inget fuffens ;-)) av en arbetskamrat som hjälpe bra. Ska köpa hem ett lager så man har vid sådana tillfällen. / Nettan

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails