2010/01/01

Spännande och annorlunda ställen?

Ibland är tidningar verkligen bra på att formulera sig.
Läste i Aftonbladet om hur Cosmopolitan hade frågat sina läsare vilket som är det skönaste stället att ha sex på förutom i sängkammaren. Och dom 1500 kvinnorna hade kommit med det VÅGHALSIGA förslaget efter det andra. Det blev en listning av dom 10 skönaste platserna att ha ANNORLUNDA sex på.
Kunde inte låta bli att le när jag började läsa. Är dessa ställen dom mest spännande ställen måste folk hade väldigt tråkig fantasi vad man kan hitta på.

Hör och häpna över dessa resultat.

1. Duschen eller badkaret.
Annorlunda sex var det ja ;-). Det är ju nästan vardagssex.

2. I en bil.
Det kan jag nog hålla med om att det är lite spännande.

3. I flick- pojkrummet hemma hos föräldrarna.
Inget spännande alls. Och det gör säkert var och varannan tonåring just nu.

4. I poolen eller vattenbrynet.
Behöver jag säga mer än SAND och VATTEN

5. I skogen.
Inget spännande om det inte finns någon väg eller dyl.. i närheten för annars är den enda risken att bli upptäckt om det kommer ett rådjur förbi.

6. På köksbordet
Kanske när man är yngre och inte har barn som ska intaga sin frukost på detta stället. Annars var faktiskt stekspaden ett bra förslag.

7. I Parken
Ok det är väl med en ganska hög spänningsfaktor på detta. Fungerar dock inte privat eftersom vi bor precis mitt emot och att den är omgärdad av hus. Hade dessutom känts lite kinky när man sedan är där och leker med barnen. Men det går ju att söka andra parker;-).

8. I ett tält
Spännande ja, skönt nej.

9. I föräldrarnas sovrum
Blir ju också på en säng så hur det skulle kunna vara skönare vet jag inte.

10. Tvättstugan
Småbarnsföräldrarnas räddning ibland för att få till en snabbis eller två.
Menas det i hyreshus så kan jag hålla med om spänningsfaktor på det.

Det var listan. Blev som sagt var lite förvånad att det ändå var på så vanliga ställen som var valda för annorlunda sex. Frågan är om det är upptäcktsfaktorn som gör att det anses spännande. Det måste det väl ändå vara. Men vad är det som gör det annorlunda då. Är det allt utanför sängen annorlunda? Tråkigt i sådana fall. Alltså det är inte fel på något av ställena men det blir så fel när det ska vara annorlunda, spännande och skönare.
Men, men gott folk. Ha det skönt i stugorna i kväll och prova gärna något spännande och annorlunda :-). Rekommenderar dock inget utomhus ikväll med tanke på temperaturerna.

Hela artikeln kan ni läsa här.

1 kommentar:

Emma sa...

måste ju vara spänningen dem gått på..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails