2010/01/19

Snöbus

Vi bestämde oss för att gå ut och göra en snögubbe innan. Så på med alla kläderna på tjejerna. Så ska jag då dra på mig mina egna termobyxor, för jag var beredd på att göra ett stort arbete ute, då går dragkedjan sönder. Jag blir så sur på sådant. Visst dom är ganska gamla men med tanke på att dom är så gamla så är dom inte mycket använda.
Så det hela slutade med att jag fick dra på mig jeansen istället. Så tjejerna fick busa själva i snön för den var riktigt blöt. Hade jag satt mig på knä hade jag varit dyngsur men en gång.

026 027

Nu ligger dom båda två och kollar på Nicke Nyfiken som Lilly fick av tomten. Jag skulle tippa på att en av dom, den lilla, alldeles snart somnar. Funderar på om jag ska göra dom sällskap men då är det stor risk att det blir en till som somnar, den största ;-).

Åh jag måste bara skryta lite också. Över en helt trivial sak kan många tycka men för mig är det stort. Ni kommer att förstå snart.
Gick in för Projekt braständning i fm. Laddade för tannagnissel och hårslitande över att det inte skulle brinna. På 15 minuter brann det fint i brasan. Helt jäkla otroligt. Och med tanke på att jag brukar kämpa i timmar och ingen av oss vill ge sig heller så är detta riktigt bra gjort. Och efter timmar kommer Rickard hem och lägger i lite och så brinner det. Men det är klart. Då har jag ju förvärmt den hela dagen också ;-). Nu får hoppas att det inte var en engångshändelse bara.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails