2010/01/15

Hon bara föll och föll och föll…

Jag är så trött idag.
Vaknade av en otäck mardröm inatt vid 2.

Vet inte riktigt vad jag drömde om men jag skulle iaf åka båt. Molly och Rickard var och vinkade av mig. Och då faller Molly plötsligt från den mycket höga bryggan. Och jag ser hur hon bara faller och faller.

Och då vaknar jag med ett ryck och har rysningar över hela kroppen. Gick upp en stund och la mig sen igen. Men varje gång jag blundade såg jag hur hon bara föll. Det är så otäckt närman inte blir av med mardrömmar utan dom bara fortsätter när man försöker sova igen. Och när dom dessutom känns så verkliga också. 
När jag legat en stund hörde jag hur Lilly kom upptassandes. Hörde hur hon tassade runder i tv-rummet. Fick gå upp för jag hörde henne aldrig gå tillbaka till rummet. Då satt hon i soffan och ville ha filten på sig och att jag skulle sätta på tv:n. Klockan halv 3. Behöver jag säga att det inte blev något med det. Följde henne in i sängen och satt på en lite Alfons-saga istället. Sen var det lugnt och jag lyckades somna också. Var nog bra att hon kom upp för jag fick lite annat att fundera på än den där otäcka mardrömmen. Usch.

Sen vaknade hon halv 7. Rickard tog henne eftersom han hann det innan han skulle iväg. Sen har hon hållit låda med sång och prat hela morgonen. Så vid 8 kom båda tjejerna in och gosade en stund. Och det var så skönt att krama om Molly och känna att hon var här. Måtte drömmen försvinna helt.001 Uppladdat för att klara dagen?
Man skulle kunna tro att jag gillar att dricka kaffe och sitta framför datorn ;-).

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails