2010/01/23

Musarm ~ Dubbel betydelse ;-)

Försäkringskassan måste gnugga händer efter denna nya undersökning.

Tänk dig följande senarium. Du blir sjukskriven pga att du har ont i din handled/armbåge.
Nej vi kan nog inte godkänna detta som arbetsskada. Ja iof så kan det ju vara en arbetsskada men inte en sådan vi ersätter för. Vi kan inte ge ersättning för vi vet inte om det är som du har satt på din fru i missionären 3 gånger i veckan istället för 1 gång. Vi måste låta våra läkare göra en bedömning hur ofta detta sker.
Så du säger att det bara händer 2 gånger i veckan. Ja det är ju någonstans mitt emellan. Vi får låta läkaren gå med 1 vecka för att få detta bekräftat.
Och för att det verkligen ska bli bra så låter du frugan vara överst och göra jobbet framöver.
Nej, nej det räknas inte som svartjobb.
Vad jobbar du nu med sa du. Så det är på kontor framför dator 8 timmar om dagen. Ja, ja men börja nu med det vi pratade om.
Frugan överst och jag undrar om du inte skulle kunna gå ner 2 kg också.

Musarm av missionären är det senaste nu. Tydligen har vi mer sex i dagens samhälle och missionären vekar vara på väg tillbaka. Och detta tillsammans med att det finns en övervikt som ökar också gör tydligen mäns handleder till väldigt utsatta. Så nu får vi börja byta ställningar igen. Missionären 7 dagar i veckan är kanske inte så bra då ;-).
Dessutom får musarm en helt annan betydelse nu också ;-).

Ibland funderar man på hur dom kommer på hur dom ska undersöka saker och ting.
Är det forskaran som går hemma och funderar och funderar.
Hmm vad ska vi göra för undersökning. Jag undrar om jag inte blev lite trött i handlederna senast jag satt på frugan. Det borde man säkert kunna undersöka.
Och så ringer han till kollegan Hans och säger att nu vet jag vad vi ska göra undersökning av. Jo det var så att när jag satt på Majsan så fick jag lite ont i handleden. Ja vi körde missionären. Vi startar i morgon. Klick.

Läs hela artikeln här.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails