2010/01/30

Andys lekland med tjejerna

Vi begav oss iväg i fm till Andys lekland.
Och vi har haft en kanondag, jag, Josse och barnen.
Tjejerna har hoppat, klättrat, åkt, sprungit, ja allt man kan tänka sig.
Lilly har kommit emellanåt och krupit upp i famnen med snutten och tummat lite när hon tyckt det blev för jobbigt. Vilat 2 minuter för att sedan springa vidare.


018004
047 049
Förra gången vi var där ville Lilly absolut inte in bland bollarna. Första gången idag vägrade hon också men sen satt hon och Josse bara där.

053

063 062

064 068

076 Vi lockade med lite slush till dom så dom hade tid och komma och dricka lite. Josse var nog den som var lättast att locka. Kaffekoppen sen lyser det från hennes ögon ;-).

Vi fortsatte bort till McDonalds sen. Åt lite och bestämde att dom skulle sova hos oss. Tjejerna har varit lyriska och klockan halv 8 ville alla 3 lägga sig. Dom tycker nog det är spännande, speciellt Molly och Julia skulle jag tro.
Anledningen att vi bestämde en övernattning ikväll var att vi tänkte att vi skulle kanske ta en liten drink sen när vännen och Keke kommer hem från Tyskland. Men som vi känner oss nu så undrar jag om det blir något med det. Både jag och Josse känner oss helt urlakade. Men efter 3 timmar på Andys är man ganska mör i huvudet. Och inte tala om susningarna i öronen. Inte bättre alls vill jag lova. Så vi får väl se om en stund när dom kommer hur det blir.

Men vi måste definitivt ta sådana här dagar lite oftare för tjejerna tycker det är så roligt.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails