2010/01/01

Mycket raketer, lite ufo-saker

Vilken lugn och skön nyårsafton vi hade.
Kom innanför dörren vid kvart över 10 och möttes av en hungrig syster. Hon hade varit snäll och väntat in mig så vi kunde äta tillsammans.
Pojkarna hade gjort en grymt god potatisgratäng och grillat kött.

Lilly klockade vid halv 11 men dom andra tjejerna var vakna och spända inför 12-slaget. Så när det närmade sig var det bara att pälsa på dom full ute mundering för det var riktigt kallt ute. Vi stod och tittade ute på altanen, vuxna med bubbel i sina glas och barn med bubblande pärondricka i sina.
Och sedan brakade det loss. Det var otroligt mycket raketer här nere. Och det var många som hade sådana där ufo-saker. Dom är så fina när dom svävar iväg.

Barnen fortsatte att leka när vi kom in. Vid 2 gick vi och la oss och Molly var också vaken till dess. Hon kom upptassandes strax innan 11 idag.
Och här sitter vi, fortfarande i morgonrock och pyjamasar och bara tar det lugnt. Inte för att vi är dåliga på något vis utan för att det bara är skönt. Rickard går här och visslar och ska ner och fixa lite tvätt nu. Undra när han senast klarade av att tvätta en nyårsdag. Han frågade själv. Brukar annars vara ett rytmiskt snarkande från soffan till och från hela dagen annars. Innebär kanske att vi kan se hela Ivenho (stavning?) idag ;-). Men det är otroligt skönt att det var så lugnt igår.

Jag har lite svårt att förstå att det är 10 år sedan det var sådant hysteri kring att allt skulle krascha när det blev ett nytt millennium. Men inget hände. Inga undergångar, inga kraschar. Och här är vi nu 10 år senare. Med risk av att låta last gammal måste jag ändå säga det.
Tiden går så jäkla fort.

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails