2010/01/10

Bland diskussioner och rockbrudar

Vi var iväg igår och firade Micke. Som alltid god mat och trevligt sällskap. Och en och en annan intressant diskussion. Av mågon anledning blir det alltid diskussioner. Vissa ganska blahaiga men det brukar även komma upp något intressant. Men det är väl så när det finns lite alkohol också. För vissa diskussioner har vi hört om och om igen;-).

003

Molly och Elias var lite frånvarande ett tag. När jag gick upp för att kolla till dom hade dom bäddat ner sig och satt och kolla de på Pettsson och Findus. Dom såg lite besvärade ut över att jag kom med kameran.

007
Lilly hade kusiner runt sig hela kvällen. Man kommer innanför dörren. Hon står och trycker sig mot mig i 10 minuter och kollar av läget. Sen ta dom stora tjejerna hand om henne. Men ändå vill jag ha lite koll på var hon är. Jag vet att tjejerna vill ta henne men tycker ändå det känns konstigt att lägga över “ansvaret” på dom.
Men lite tid hade hon iaf över för en stund hos farmor också. Mysigt.
 

008

Molly sprang runt nästan hela kvällen och såg ut som värsta rockbruden. Hon hade fått tag på en gitarr som hon tufft hade hängandes. Hon ställde sig på fotpallen ett par gånger och “rockade” loss men så fort hon såg att jag kom med kameran hoppade hon ner. Typiskt. Men till slut posade hon. Och hon gjorde det precis som en rockbrud ska göra. Lite nonchalant med ett litet mystiskt leende.
Det skulle inte förvåna mig om hon skulle bli en rockbrud sen faktiskt. Det skulle passa henne perfekt.
♥Min egen lilla rockbrud♥

Inga kommentarer:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails