2012/02/22

Vågar du slå vad?

Jag är inte någon rojalist på något vis. Jag tycker bara att det är väldigt gammalmodigt med ett kungahus. Och speciellt ett kungahus som vi ska betala multum med pengar till fast dom redan har minst lika mycket. Jag kan inte lagar och regler för apanage och sådant men jag gillar inte alls sådant.

Men hur lite rojalist jag än är så gläds jag för deras skull nu när dom snart ska ha barn. Och spekulationerna är i full gång om när den lilla parveln kommer. Jag ser vadslagningar med lockande vinster som övernattningar på hotell och jag tror säkert att man kan spela på oddset om det mesta rörande både nedkomst, kön och namn. Samtidigt som det på något vis känns lite groteskt att gissa om ett ofött barn så kan man ändå inte låta bli att fundera på allt detta. Dom kungliga blir plötsligt lite mer “normala” när något sådant väntar dom. Dom är liksom som vilken dödlig som helst som ska genomgå våndan i en förlossning. Fast istället för att dela rum med någon omföderska eller dylikt har hon säkert en hel avdelning för sig själv. Så det där normala försvann lika fort som den kom. Men oavsett normal dödlig eller kunglighet så kommer snart ett litet barn att se världen för första gången. Helt ovetande om vilken uppståndelse det är kring den.

Nu har jag själv dragits med i gissande om när bebisen kommer. Vem vill inte vinna en övernattning på hotell av en sådan enkel sak. Så jag tänkte att vi skulle ha en lite gissningslek här också. Helt i ärans tecken förstås. Fast bor du i närheten så kan jag säkert slänga in en vinst bestående av en god cupecake-fika. Så då kör vi.

Vad blir det för kön, vikt, längd, datum och tid?

7 kommentarer:

Nettan sa...

Här är min gissning:
Flicka
4328 g, 54 cm
29 februari, kl. 19:48

/Nettan

katarina sa...

flicka
3456 g
52 cm
2 mars kl 15,26

Katrin sa...

Kille
3800
51
29 februari
Kl 18.07

katarina sa...

tusan också jag som ville ha cupcake fika *surar*

Nettan sa...

Snacka om misslyckad omröstning ;-). Inte ens en hel natt var den aktuell. Men jag ska nog kunna fixa en cupecake-fika till mina tappra gissare :-). / Nettan

Katrin sa...

Cupcake! Cupcake! Cupcake!!

katarina sa...

YAY!!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails